Let op: Op dit moment heb ik geen ruimte voor nieuwe clienten. Bent u een bestaande client dan kunt u gewoon een afspraak inplannen.

Epiphora

‘Door longcovid was mijn autonome zenuwstelsel ontregeld. Maar, het duurde even voordat ik dit door had waardoor mijn klachten alleen maar verergerde.

Op het dieptepunt had ik constant hoofdpijn, kon ik niet nadenken door de hersenmist, en waren prikkels als licht en geluid niet te verdragen. Ik voelde me vreselijk! Totdat ik hoorde over de epiphora methode. Gelukkig kon ik snel bij Corinne terecht, ze was de eerste die mijn klachten begreep, herkende van anderen en wist wat ik er aan kon doen. We hebben samen de epiphora oefeningen doorgenomen en daarna ben ik thuis aan de slag gegaan. Binnen een paar dagen merkte ik enorme verbetering. Ik kon weer nadenken, de hoofdpijn was weg, ik kon weer prikkels verdragen, en ik voelde me eindelijk weer mezelf. Nu, anderhalve maand later, ben ik nog steeds bezig met alles weer opbouwen. In het begin kwamen de klachten namelijk snel weer terug en moest ik de oefeningen meerdere keren per dag uitvoeren. Gelukkig hoeft dat steeds minder vaak en pak ik langzamerhand weer mijn normale leven op. Dankzij de oefeningen ben ik dus eindelijk echt gaan herstellen in plaats van dat mijn klachten alleen maar erger werden.’

Cranio behandelingen

Ik heb bij Corinne een aantal cranio behandelingen ondergaan in verband met spanningsklachten in mijn bovenrug.

Dit is me heel goed bevallen.

Corinne is een rustige vrouw waarbij ik me meteen op mijn gemak voel.

De behandelingen zijn zeer ontspannend en ik merk dat de oorzaak op een diep niveau wordt opgelost.

Een echte aanrader!

Corinne geeft rust in mijn hoofd en daardoor in mijn hele lichaam!

Na een ernstig ongeluk met hersenbeschadiging had ik al jaren (sinds 2006) zéér ernstige hoofdpijnen vooral getriggerd door overbelasting zoals veel geluid, arbeidsintensief (denk) werk, prikkels door licht en geluid in vooral ‘nare’ ruimtes zoals supermarkten, luchthavens, en andere plekken met een slechte akoestiek.

Sinds april 2017 ben ik onder behandeling bij Corinne en na mijn eerste behandeling ondervond ik al gelijk ernstige positieve resultaten. Corinne weet door haar behandeling mijn hoofdpijnen te reguleren zodat ze nu veel minder ernstig zijn. Haar behandelingen zijn in het begin best intensief geweest (eens per 2 weken), maar zijn thans afgebouwd naar 1 x per maand.

De ruimte die zij mij heeft geboden is me veel waard. Ik besef dat de prikkel ervaringslast er nog steeds is, maar is minder heftig en is nu VEEL sneller weer over.

Het naar een feestje gaan, uit eten in een drukke ruimte of een verjaardag vieren en dan 3 dagen last van hoofdpijn erna ligt nu ver achter me en een paracetamol op zijn tijd geeft nu gewoon gewenst resultaat en rust.

Ik kom zeker terug!

Vandaag voor een rug massage geweest. Op verzoek een stevige massage gehad en mijn rug voelt nu heerlijk ontspannen aan. Ik kom zeker terug!

Een paar uur na de behandeling is het nagenoeg helemaal weg.

Ik ben hoofdpijn gevoelig en soms blijft het dagen hangen, dat is vervelend en het beperkt mij in mijn dagelijkse doen en laten. Dat heeft te maken met te veel aanspannen van mijn nekspieren. Ik maak zodra ik merk dat het weer op gaat spelen direct een afspraak bij Corinne en meestal kan ik er dan ergens tussen door. Ik krijg dan een korte behandeling en dan voel ik de pijn al afzakken. Een paar uur na de behandeling is het nagenoeg helemaal weg.

Deze wil ik even delen!!!

Deze wil ik even delen!!!
Want ik ben inmiddels 2 x door Corinne van een misselijkmakende pijn in mijn nek afgeholpen, dus ik weet uit ervaring dat deze vrouw gouden handjes heeft!!!!

Ik heb eerder last van mn nek gehad en kon soms nachtenlang niet liggen van de pijn. Soms duurde het wel anderhalve week voor het afzakte.
Een aantal weken geleden begon het weer. Hoofdpijn, rugpijn, ik was er helemaal misselijk van.
Na 1 behandeling van Corinne kon ik weer slapen en de andere dag was ik er zo goed als van af. De laatste keer zat het aan de andere kant van mn nek en was ik er dezelfde dag vanaf!!!

Ik ben daar op de juiste manier behandeld met als gevolg…

In het verleden een zweepslag in mijn kuit gehad waarna ik een aantal dagen met krukken moest lopen en ik weken last van pijn heb gehouden.
Nu weer een zweepslag, zelfde been als de vorige keer. Heb een aantal opeenvolgende afspraken kunnen regelen bij CranioVitaal. Ik ben daar op de juiste manier behandeld met als gevolg dat ik niet op krukken hoefde te lopen en veel minder pijn had dan de vorige keer.
Na vier behandelingen had ik bijna helemaal geen pijn meer en kon weer normaal lopen.