Let op: Op dit moment heb ik geen ruimte voor nieuwe clienten. Bent u een bestaande client dan kunt u gewoon een afspraak inplannen.

Ik ben Corinne Borst, woonachtig in de Noordoostpolder. Naast mijn werk in de praktijk werk ik nog een aantal dagen per week als personeels- en salarisadministrateur bij een grote scholengemeenschap.

Masseren doe ik al sinds de lagere school, in het begin gewoon intuïtief en alleen bij familie en vrienden. Omdat ik hier verder mee wilde heb ik de onderdelen Klassieke massage, Stoelmassage en Ayurvedische massage van de opleiding tot massagetherapeut afgerond.

In 2005 kwam ik in verband met allerlei vage gezondheidsklachten voor het eerst in aanraking met Cranio sacraal Therapie en terwijl ik op de behandeltafel lag voelde ik al dat dit iets was wat zo volkomen bij mij paste dat ik daar ook zelf mee aan de slag wilde!

In 2006 ben ik naast mijn werk in de financiele dienstverlening begonnen met de opleiding en sinds 2012 mag ik mij officieel Cranio sacraal therapeut noemen. Later kwamen daar nog de opleiding tot Epiphora ademcoach en orthomoleculaire voedingscoach bij. Evenals diverse cursussen in energetische behandelvormen.

Ook heb ik de diploma’s HBO medische en psychosociale basiskennis volgens de nieuwste eisen behaald zodat mijn behandelingen ook vergoed kunnen blijven worden door de zorgverzekeraars.


Sfeer praktijk