Let op: Op dit moment heb ik geen ruimte voor nieuwe clienten. Bent u een bestaande client dan kunt u gewoon een afspraak inplannen.

Na een ernstig ongeluk met hersenbeschadiging had ik al jaren (sinds 2006) zéér ernstige hoofdpijnen vooral getriggerd door overbelasting zoals veel geluid, arbeidsintensief (denk) werk, prikkels door licht en geluid in vooral ‘nare’ ruimtes zoals supermarkten, luchthavens, en andere plekken met een slechte akoestiek.

Sinds april 2017 ben ik onder behandeling bij Corinne en na mijn eerste behandeling ondervond ik al gelijk ernstige positieve resultaten. Corinne weet door haar behandeling mijn hoofdpijnen te reguleren zodat ze nu veel minder ernstig zijn. Haar behandelingen zijn in het begin best intensief geweest (eens per 2 weken), maar zijn thans afgebouwd naar 1 x per maand.

De ruimte die zij mij heeft geboden is me veel waard. Ik besef dat de prikkel ervaringslast er nog steeds is, maar is minder heftig en is nu VEEL sneller weer over.

Het naar een feestje gaan, uit eten in een drukke ruimte of een verjaardag vieren en dan 3 dagen last van hoofdpijn erna ligt nu ver achter me en een paracetamol op zijn tijd geeft nu gewoon gewenst resultaat en rust.